WONINGAANBOD VAN DORT

Samen met Van Dort Makelaardij op zoek naar jouw droomhuis? Bekijk ons complete woningaanbod in Almere, Hilversum en ‘T Gooi. Op deze pagina leggen we je ook uit waar je op moet letten bij het kopen van jouw nieuwe woning in Flevoland.

Oudkarspel – Provincialeweg 5B

Almere – Transistorstraat 48

Bonaire – Seru Grandi Area, Bonaire

Almere – Toccatastraat 4

Biddinghuizen – De Wierse 37

Hilversum – Anthonius Brouwerstraat 12

Almere – Peppengouw 6

Almere – Suze Robertsonstraat 15

Almere – James Deanhof 3

Koopwoning vinden bij Van Dort

Het kan lastig zijn om je droomhuis te vinden. Bij Van Dort Makelaardij willen we deze zoektocht makkelijker maken voor je. Daarom vind je op deze pagina het complete woningaanbod in de regio Hilversum, Almere en ‘T Gooi (en Vechtstreek). Hierboven zie je de meest recente woningen die op de markt zijn gekomen. Gebruik de knop ‘ouder aanbod’ om meer koopwoningen te bekijken. Je kunt ook de interactieve kaart gebruiken bovenaan deze pagina om een woning in de wijk van jouw voorkeur te zoeken.

Je ziet bij elke woning de vraagprijs, het woonoppervlak en perceelgrootte. Spreek een koopwoning in deze lijst jou aan? Klik op de woning om meer informatie te zien. Vervolgens kun je eenvoudig contact met ons opnemen als je meer vragen hebt of een bezichtiging wil plannen. Zo helpt Van Dort jou op een laagdrempelige manier bij het vinden van jouw nieuwe woning in Flevoland.

Waar op letten bij huis kopen?

De zoektocht naar een nieuwe woning is spannend. Een huis kopen doe je natuurlijk niet elke week. Dus waar moet je op letten bij het kopen van een woning? Allereerst is het belangrijk jouw wensen in kaart te brengen. Zet op papier wat voor type huis je zoekt, welke stad (of welke wijken) jouw voorkeur hebben en zoek uit wat jouw maximale hypotheek is. Op deze manier kun je het woningaanbod in Almere, Hilversum en ‘T Gooi al goed filteren.

Kies je Van Dort als jouw aankoopmakelaar? Dan helpen we je bij alles wat komt kijken in jouw woningjacht. We hebben alle informatie over het woningaanbod in deze regio én kunnen op basis van jouw wensen geschikte huizen selecteren. Daarna gaan we mee met bezichtigingen en weten we precies waar we op moeten letten. Samen vinden we jouw droomhuis en onderhandelen we voor de beste prijs!

WONINGAANBOD APPARTEMENTEN

Ben jij op zoek naar een appartement in Almere, Hilversum of ‘T Gooi en Vechtstreek? Het kopen of huren van een appartement kent veel voordelen. Zo zijn de energiekosten vaak lager, omdat je appartement omringt wordt door andere appartementen. Hierdoor is het wonen in een appartement vaak voordeliger dan wonen in een koophuis. Ook hebben de appartementencomplexen vaak een gunstige ligging. Nadelen zijn er natuurlijk ook. Je hebt vaak geen tuin en minder woonruimte.

Bij Van Dort hebben we een ruim aanbod appartementen te koop. Wij helpen jou bij het vinden van een mooi appartement in Almere of Hilversum. Ook voor een appartementje in de regio ‘T Gooi en Vechtstreek ben je bij ons aan het juiste adres!

Appartement - Aankoopmakelaar | Van Dort
Te koop - waardebepaling | Van Dort

WONINGAANBOD EENGEZINSWONINGEN

Heb jij meer ruimte nodig? Dan ben je vast op zoek naar een eengezinswoning. Van Dort Makelaardij heeft eengezinswoningen te koop in Almere, Hilversum en ‘T Gooi en Vechtstreek. Heb jij al een prachtig gezin of is er gezinsuitbreiding op komst? Dan wil je een rijtjeshuis, twee-onder-een-kapper of vrijstaande woning kopen. Deze huizen bieden meer ruimte dan een appartementje en hebben een tuin.

Benieuwd naar het complete aanbod koophuizen? Op deze pagina zie je ons huidige woningaanbod. Filter op jouw type huis en voorkeurslocatie om alle koopwoningen te zien. Interesse in een bepaald huis? Laat het ons weten en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

Woningen te koop Almere

Almere is een jonge gemeente die nog volop in ontwikkeling is. Het is een van de snelst groeiende gemeente van Nederland! Er wordt volop gebouwd en het aantal inwoners groeit elk jaar. Almere heeft veel verschillende voorzieningen op het gebied van natuur, cultuur en uitgaan. Omdat Almere dichtbij Amsterdam ligt, zijn er ook steeds meer Amsterdammers die verhuizen naar Almere.

In de huidige markt is het lastig om een huis te kopen in Almere. Vergroot je kansen door Van Dort Makelaardij in te schakelen als jouw makelaar in Almere. Wij hebben kennis van de lokale markt, weten precies welke huizen aan jouw wensen voldoen én kunnen woningen laten zien voordat ze op Funda in de verkoop komen. Op deze pagina vind je direct het complete woningaanbod in Almere!

Makelaar Almere

Woningen te koop 'T Gooi

Wonen in ‘t Gooi is door Nederlanders erg gewild. Het Gooi ligt in het zuidoosten in de provincie Noord Holland. De echte Gooische plaatsen zijn Hilversum (grootste gemeente), Huizen, Naarden, Bussum, Laren en Blaricum. De laatste twee hebben nog echt een dorps karakter. In ‘T Gooi woon je relatief dichtbij de drukke randstad, zonder last te hebben van de drukte. De locatie is gekenmerkt door rust, natuur en historie.

Het Gooi historisch karakter vind je bijvoorbeeld in Naarden vesting dat gerestaureerd is en nu vele toeristen trekt. Interesse in het woningaanbod in ‘T Gooi? Vergroot je kansen door Van Dort Makelaardij in te schakelen als jouw aankoopmakelaar in ‘T Gooi. Bij ons vind je het meest complete woningaanbod in ‘T Gooi en Vechtstreek.

Makelaar T'Gooi

SAMEN OP ZOEK NAAR JOUW DROOMHUIS

Het kopen van een nieuwe woning is een grote stap. Van Dort Makelaardij helpt je daar graag bij. In deze tijd is het kopen van een huis in Hilversum, Almere of ‘T Gooi niet gemakkelijk. Het animo is erg hoog en er zijn veel kapers op de kust. Van Dort Makelaardij is de aankoopmakelaar die naast je kan staan in het aankoopproces. Wij hebben de juiste connecties en kennis van zaken en bieden je hulp waar jij het nodig hebt. Mogen wij jou begeleiden in jouw aankoop van een nieuwe woning?

Jouw aankoopmakelaar helpt je bij het vinden én kopen van een huis. Zeker in deze oververhitte woningmarkt is het fijn om advies te krijgen van een makelaar. Waarom? Ten eerste hebben wij een compleet overzicht van het woningaanbod in jouw regio. Daarnaast begeleiden we jou bij het aankopen van een nieuwe woning. Dit doen we door advies te geven over de juiste biedingsstrategie en voeren we de onderhandelingen om de beste prijs te bedingen.

Bij Van Dort kiezen we voor een persoonlijke en betrokken benadering. Hiermee scoren we een 9.5 als klantenbeoordeling op Funda.

Aankoopmakelaar inschakelen?

ALTIJD ALS EERST OP DE HOOGTE VAN HET NIEUWSTE HUIZENAANBOD

Woningen te koop in Almere, Hilversum en ‘T Gooi & Vechtstreek worden tegenwoordig erg snel verkocht. Het is dus fijn om als koper snel op de hoogte te zijn van nieuwe woningen op de markt. Huizen die wij binnenkort in de verkoop zetten, plaatsen we daarom als eerst op onze website. Nog voordat een nieuwe woning te koop komt op Funda. Als een nieuwe woning te koop komt, vind je deze in ons woningaanbod op deze pagina.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van ons actuele woningaanbod? Neem eenvoudig contact met ons op en ontvang alerts wanneer er een woning die aan jouw wensen voldoet in de verkoop gaat.

Contact - Home | Van Dort

OVER VAN DORT MAKELAARDIJ

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere, Hilversum en ‘t Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en te adviseren tijdens het verkoop- en/of aankoopproces.

Bij ons staat de klant centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf keuzes kunt maken op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.