WONINGAANBOD

Ga op zoek naar je droomhuis! Bekijk ons recente woningaanbod in Almere, Hilversum en ‘T Gooi.

Bonaire – Seru Grandi Area, Bonaire

Almere – Drakensteynpad 22

blank

Blaricum – Geelgors 10

blank

Purmerend – Marathonstraat 9

blank

Almere – Aan de Wind 27

blank

Almere – Csardasstraat 10

blank

Almere – Suze Robertsonstraat 15

blank

Almere – Cinemadreef 200

blank

Almere – Suze Robertsonstraat 15

WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?

Het kan lastig zijn om je droomhuis te vinden. Het kan helpen als je voor jezelf je wensenlijstje op een rijtje zet. Ben je op zoek naar een woning in regio Almere of misschien ‘T Gooi? Ben je op zoek naar een woning in een kindvriendelijke buurt of juist naar een woning in een groene omgeving? Of misschien naar een jaren 30 woning? Woon je liever in een appartement of koophuis? Zo zijn er vele kenmerken van de woning en omgeving die je af kan wegen. Nadat je jouw wensen op een rijtje hebt gezet kun je gerichter zoeken in ons woningaanbod.

BEKIJK HUIZENAANBOD NOG VOORDAT ZE OP FUNDA STAAN

Op zoek naar een nieuw huis? Wij plaatsen woningen die te koop staan eerst op onze website. Nog voordat ze op Funda staan. Ben als eerst op de hoogte! Bekijk ons woningaanbod en vind de perfecte woning in Almere of ‘T Gooi. Je kunt op onze website zoeken naar uw droomhuis. Neem een kijkje in ons ruime aanbod van woningen en stem je zoekkeuze af met onze filters. Filter bijvoorbeeld op plaats en type woning.

WONINGAANBOD APPARTEMENTEN

Ben jij op zoek naar een appartement? Het kopen of huren van een appartement kent vele voordelen. Een appartement kost in verhouding minder dan een huis, het energieverbruik is vaak lager dan doordat jouw appartement is omringt door andere appartementen, je woont (meestal) gelijkvloers en het gebouw is vaak gelegen op een gunstige locatie.

Appartement - Aankoopmakelaar | Van Dort
Te koop - waardebepaling | Van Dort

WONINGAANBOD EENGEZINSWONINGEN

Een eengezinswoning is het meest geschikte als er een gezin is of uitbreiding op komst. Een huis met meerdere kamers en een tuin is ideaal voor kinderen. Doordat je geen onder- en bovenburen hebt hoef je minder rekening te houden dat ze last kunnen hebben van stampende kindervoetjes. Onderhoudswerkzaamheden en verbouwingen kun je op eigen gelegenheid uitvoeren.

ALMERE

Almere is een jonge gemeente die nog volop in ontwikkeling is. Het is een van de snelst groeiende gemeente van Nederland! Er wordt volop gebouwd en het aantal inwoners groeit elk jaar. Almere heeft veel verschillende voorzieningen op het gebied van natuur, cultuur en uitgaan. Omdat Almere dichtbij Amsterdam ligt, zijn er ook steeds meer Amsterdammers die verhuizen naar Almere. In de huidige markt is het lastig om een huis te kopen in Almere. Vergroot je kansen door Van Dort Makelaardij in te schakelen als jouw makelaar in Almere!

Makelaar Almere

‘T GOOI EN VECHTSTREEK

Wonen in ‘t Gooi is door Nederlanders erg gewild. Het Gooi ligt in het zuidoosten in de provincie Noord Holland. De echte Gooische plaatsen zijn Hilversum (grootste gemeente), Huizen, Naarden, Bussum, Laren en Blaricum. De laatste twee hebben nog echt een dorps karakter. In ‘T Gooi woon je relatief dichtbij de drukke randstad, zonder last te hebben van de drukte. De locatie is gekenmerkt door rust, natuur en historie. Het Gooi historisch karakter vind je bijvoorbeeld in Naarden vesting dat gerestaureerd is en nu vele toeristen trekt. Vergroot je kansen door Van Dort Makelaardij in te schakelen als jouw aankoopmakelaar in ‘T Gooi!

Makelaar T'Gooi

SAMEN OP ZOEK NAAR JOUW DROOMHUIS

Het kopen van een nieuwe woning is een grote stap. Van Dort Makelaardij helpt je daar graag bij. In deze tijd is het kopen van een huis in Hilversum niet gemakkelijk. Het animo is erg hoog en er zijn vele kapers op de kust. Van Dort Makelaardij is de aankoopmakelaar die naast je kan staan in het aankoopproces. Wij hebben de juiste connecties en kennis van zaken en bieden je hulp waar jij het nodig hebt. Mogen wij jou begeleiden in jouw aankoop van een nieuwe woning? Van Dort Makelaardij is jouw aankoopmakelaar.

MEER INFO AANKOOPMAKELAAR

ALTIJD ALS EERST OP DE HOOGTE VAN HET NIEUWSTE HUIZENAANBOD

Huizen die wij binnenkort in de verkoop zetten, plaatsen we als eerst op onze website. Nog voordat een nieuwe woning te koop komt op Funda. Als een nieuwe woning te koop komt, vind je deze in ons woningaanbod binnenkort beschikbaar

Contact - Home | Van Dort

OVER VAN DORT MAKELAARDIJ

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere, Hilversum en ‘t Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en adviseren tijdens het ver- en/of aankoopproces.

De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.