Woningaanbod appartementen

Ben jij op zoek naar een appartement? Bekijk het aanbod appartementen bij van Dort Makelaardij.

Bekijk appartementen
Huis kopen

APPARTEMENTEN IN ALMERE

Op zoek naar een appartement in Almere? Vind jouw nieuwe appartement in Almere bij van Dort Makelaardij. Bekijk hier welke appartementen wij te koop hebben staan:

BEKIJK APPARTEMENTEN ALMERE

APPARTEMENTEN IN HILVERSUM

Een appartement kopen in Hilversum? Vind jouw nieuwe appartement in Hilversum bij van Dort Makelaardij. Benieuwd welke appartementen er op dit moment via van Dort Makelaardij te koop staan? Bekijk hier ons aanbod appartementen:

BEKIJK APPARTEMENTEN HILVERSUM

APPARTEMENTEN IN ‘T GOOI

Ben je op zoek naar een appartement in ‘T Gooi: Laren, Blaricum, Eemnes en Huizen, of in gemeente Gooise Meren: Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg bij van Dort Makelaardij. Bekijk ons aanbod appartementen in deze regio:

BEKIJK APPARTEMENTEN 'T GOOI

SOORTEN APPARTEMENTEN

Een appartement is een woning in een gebouw waarin meer woningen te vinden zijn. Het gebouw bestaat uit meer etages en je hebt onder- en/of bovenburen. Een appartement heeft meer kamers, verdeeld over één verdieping. Er zijn verschillende soorten appartementen: bijvoorbeeld een penthouse, studio of maisonnette.

PENTHOUSE

Een penthouse ligt altijd op de bovenste verdieping van een gebouw. Vaak zijn dit in het gebouw de grootste woningen met een erg mooi uitzicht. Doordat de penthouse op het dak ligt hoort er vaak een groot balkon bij. Ontdek alle penthouse appartementen te koop bij van Dort makelaardij.

BEKIJK WONINGAANBOD

STUDIO

Een studio is een klein appartement dat bestaat uit één kamer. Deze kamer is zowel de woon als slaapkamer. Vaak hoort er ook een keuken, wc en doucheruimte bij. Door de afmeting is dit een ideale ruimte voor één persoon. Ontdek alle studio’s te koop bij van Dort makelaardij.

BEKIJK WONINGAANBOD

MAISONNETTE

Een maisonnette is het enige type appartement dat uit meer woonlagen bestaat. Een maisonnette maakt net als elk ander type appartement onderdeel uit van een gebouw waarin meer woningen te vinden zijn. Het heeft een eigen toegang via een galerij of trapportaal. Ontdek alle Maisonnettes te koop bij van Dort makelaardij. (link naar filter woningaanbod maisonnette appartementen.

BEKIJK WONINGAANBOD
Contact - Home | Van Dort

OVER VAN DORT MAKELAARDIJ

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere, Hilversum en ‘t Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en te adviseren tijdens het verkoop- en/of aankoopproces.

Bij ons staat de klant centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf keuzes kunt maken op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.