Huis verkopen?

Wil jij je huis verkopen in de regio Almere, Hilversum of 't Gooi? Van Dort Makelaardij helpt jou bij het succesvol verkopen van je woning. Met onze lokale kennis zorgen we altijd voor een veilige verkoop en de allerhoogste opbrengst. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Hieronder lees je alles over je huis verkopen met Van Dort Makelaardij!

Woning verkopen met Van Dort

Een huis verkopen is een vak apart. Daarom kun je het best een verkoopmakelaar inschakelen om jou te helpen bij de verkoop. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van je woning. Liever geen stress tijdens je huis verkopen? Van Dort Makelaardij ontzorgt je van A tot Z met uitstekende en persoonlijke service. 

Bij de verkoop van je woning gaan we voor de beste prijs en een veilige deal met de potentiële kopers. Aan ons de taak om je woning in Almere, Hilversum of ’t Gooi zo in de markt te zetten dat de opkomst hoog is en het resultaat op peil. Onze snelle en persoonlijke service scoort een gemiddelde waardering van 9,5  op Funda

Stappen huis verkopen

Wil je graag je snel je huis verkopen, zonder daarbij zelf al het regelwerk te hoeven doen? Vraag jij jezelf nu af: ‘hoe werkt een huis verkopen en wat komt er allemaal bij kijken’? Wij leggen het je graag uit! Hieronder delen we het stappenplan huis verkopen van de waardebepaling tot oplevering. Schakel je Van Dort in als jouw makelaar? Dan ontzorgen we jou bij elke stap van de verkoop. 

Over Van Dort Makelaardij

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere en 'T Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en adviseren tijdens het ver- en/of aankoopproces. De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.

Wil je meer informatie over het verkoopproces van jouw woning door Van Dort Makelaardij? Lees dan meer over onze verkoopmakelaar dienst. Ontdek alle voordelen van een verkoopmakelaar. Of neem neem direct vrijblijvend contact op

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN
Contact - Home | Van Dort

OVER VAN DORT MAKELAARDIJ

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere, Hilversum en ‘t Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en adviseren tijdens het ver- en/of aankoopproces.

De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.