Huis verkopen

Wil jij je huis verkopen in de regio Almere, Hilversum of ’t Gooi? Van Dort Makelaardij helpt jou bij het succesvol verkopen van je woning. Met onze lokale kennis zorgen we altijd voor een veilige verkoop en de allerhoogste opbrengst. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Hieronder lees je alles over je huis verkopen met Van Dort Makelaardij!

Woning verkopen met van Dort

Een huis verkopen is een vak apart. Daarom kun je het best een verkoopmakelaar inschakelen om jou te helpen bij de verkoop. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van je woning. Liever geen stress tijdens je huis verkopen? Van Dort Makelaardij ontzorgt je van A tot Z met uitstekende en persoonlijke service.

Bij de verkoop van je woning gaan we voor de beste prijs en een veilige deal met de potentiële kopers. Aan ons de taak om je woning in Almere, Hilversum of ’t Gooi zo in de markt te zetten dat de opkomst hoog is en het resultaat op peil. Onze snelle en persoonlijke service scoort een gemiddelde waardering van 9,5 op Funda!

STAPPEN HUIS VERKOPEN

Wil je graag snel je huis verkopen, zonder daarbij zelf al het regelwerk te hoeven doen? Vraag jij jezelf nu af: ‘hoe werkt een huis verkopen en wat komt er allemaal bij kijken’? Wij leggen het je graag uit! Hieronder delen we het stappenplan huis verkopen van de waardebepaling tot oplevering. Schakel je Van Dort in als jouw makelaar? Dan ontzorgen we jou bij elke stap van de verkoop.

 • 1

  Verkoopmakelaar vinden

  Lees beoordelingen - Bekijk de website en social media - Vrijblijvend adviesgesprek inplannen

 • 2

  Verkoop voorbereiden

  Wat is je huis waard? - Documenten verzamelen

 • 3

  Je huis te koop zetten

  Verkoopstyling - Foto’s, video, plattegrond (laten) maken - Advertentietekst maken - Woning online plaatsen

 • 4

  Tijdens de verkoop

  Bezichtigingen inplannen - Geïnteresseerden rondleiden - Onderhandelen over de prijs

 • 5

  Je huis is verkocht

  Koopakte opstellen - Opleveren van je huis

VOORDELEN VERKOOPMAKELAAR

Waarom zou jij een verkoopmakelaar inschakelen voor de verkoop van je huis? Veel mensen denken zelf hun woning te kunnen verkopen, maar onderschatten wat er allemaal bij komt kijken. Een goede verkoopmakelaar, zoals Van Dort, neemt je veel werk uit handen en is van toegevoegde waarde tijdens de gehele verkoop.

Hieronder delen we de belangrijkste voordelen van een verkoopmakelaar;

– Kennis van de markt en vraag / aanbod in jouw regio.
– Verkoopmakelaar kan jouw woning op Funda zetten.
– Kan een nauwkeurige waardebepaling doen.
– Zorgt voor een professionele presentatie (en dit vergroot de verkoopkans).
– Een verkoopmakelaar is ervaren in het onderhandelen.
– Geeft advies gedurende het hele verkooptraject.

Vraag binnen 1 minuut een GRATIS waardebepaling aan

  Type Woning

  Wil je weten wat je huis op dit moment waard is? Van Dort Makelaardij helpt je graag met een gratis waardebepaling. Wij berekenen een realistische verkoopwaarde van je huis, gebaseerd op actuele verkoopprijzen. Onze waardebepaling is geheel vrijblijvend en verplicht je dus tot niets.

  Wat is mijn huis waard

  OVER VAN DORT MAKELAARDIJ

  Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere, Hilversum en ‘t Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en adviseren tijdens het ver- en/of aankoopproces.

  De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet

  Wil jij meer weten?

  Of wil je liever gelijk een afspraak maken voor een waardebepaling of vrijblijvend adviesgesprek? Laat jouw gegevens achter via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Neem vrijblijvend contact op
  Contact - Home | Van Dort