Huis verkopen?

Succesvol verkopen met Van Dort Makelaardij

Woning verkopen

Een huis verkopen is een vak apart. Makelaars zijn uitstekende verkopers. Een professional inschakelen om de verkoop van je woning van je over te nemen, is zeker een slimme keuze. Zeker als je ontzorgt wilt worden. Dat er veel bij komt kijken is een ding dat zeker is. Wil jij weten wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van je huis?

Stappen huis verkopen

Wil je graag je snel je huis verkopen? Vraag jij jezelf nu af: ‘hoe werkt een huis verkopen en wat komt er allemaal bij kijken’? Wij leggen het je graag uit! Deze stappen staan je te wachten tijdens als jij je woning wilt verkopen:

Over Van Dort Makelaardij

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere en 'T Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en adviseren tijdens het ver- en/of aankoopproces. De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.

Wil je meer informatie over het verkoopproces van jouw woning door Van Dort Makelaardij? Lees dan meer over onze verkoopmakelaar dienst. Ontdek alle voordelen van een verkoopmakelaar. Of neem neem direct vrijblijvend contact op

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN
Contact - Home | Van Dort

OVER VAN DORT MAKELAARDIJ

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere en ‘T Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en adviseren tijdens het ver- en/of aankoopproces. De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier.
Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.