AANKOOPMAKELAAR NODIG?

Ben jij op zoek naar een aankoopmakelaar?
Met Van Dort Makelaardij koop je gericht een huis aan in regio Almere, Hilversum en ‘T Gooi.

TOEGEVOEGDE WAARDE VAN EEN AANKOOPMAKELAAR

Hoe vind je de juiste aankoopmakelaar? Bedenk dan het volgende: wat is voor mij de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar? Dus: wat kan de makelaar voor mij doen wat ik zelf niet kan of wil doen? Hieronder lees je waarmee Van Dort Makelaardij jou kan helpen:

Appartement - Aankoopmakelaar | Van Dort

WAT DOET EEN AANKOOPMAKELAAR

Een huis aankopen doen we samen. Als aankoopmakelaar vinden wij de persoonlijke klik heel belangrijk. Daarom komen we altijd eerst bij je thuis voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen we zoveel mogelijk weten van jouw situatie en wensen, zodat we jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden tijdens het aankoopproces van jouw nieuwe huis. De vervolgstappen:

 • 1

  Stap 1

  Na het kennismakingsgesprek stellen we de zoekopdracht op.

 • 2

  Stap 2

  We begeleiden jouw zoektocht naar je droomhuis.

 • 3

  Stap 3

  We gaan mee naar bezichtigingen voor een kritische blik.

 • 4

  Stap 4

  Je krijgt advies over de juiste biedingsstrategie.

 • 5

  Stap 5

  We onderhandelen sterk, met als resultaat een goede koopovereenkomst.

 • 6

  Stap 6

  We bewaken de vervaldata en verzorgen de begeleiding naar de notaris

 • Stap 7

  Champagne!!

Service - Aankoopmakelaar | Van Dort

AANKOOPMAKELAAR VAN DORT MAKELAARDIJ

Als jouw aankoopmakelaar gaat Van Dort Makelaardij het onderhandelingsproces in met geïnteresseerde kopers die natuurlijk het onderste uit de kan proberen te halen. Wij doen onze uiterste best om de bemiddeling van jouw woning vlekkeloos te laten verlopen. Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere en ‘T Gooi.

Waarom van Dort Makelaardij als jouw aankoopmakelaar?

Betrokkenheid en persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens het aankoopproces hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden. De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Als Makelaar zijn we duidelijk, eerlijk en oprecht in onze communicatie. Wij zijn goed bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp en houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt ons 6 dagen in de week bereiken en avonden bereiken. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.

Kosten aankoopmakelaar Van Dort Makelaardij

Wat kost een aankoopmakelaar? De kosten voor een aankoopmakelaar verschillen per makelaar. Van Dort Makelaardij maakt speciale prijsafspraken, omdat wij geloven dat de aankoop wel leuk moet blijven! Je betaald bij ons geen opstartkosten en gaat de betaling achteraf via de notaris.

Ik wil graag meer informatie

Voordelen van een aankoopmakelaar

Waarom zou je een makelaar inschakelen om een huis aan te kopen? Heb jij je deze vraag ook gesteld? Als jouw makelaar nemen wij zaken voor je uit handen. Het vinden van de juiste woning, het plannen van bezichtigingen, de onderhandeling. Het kan allemaal veel tijd kosten en stress opleveren. Dat nemen we graag van je over.

Een aankoopmakelaar kan teleurstelling voorkomen. De huizenmarkt staat op zijn kop. Verkoopprijzen stijgen en steeds meer woningen worden binnen een steeds korte tijd verkocht. Het aanbod beschikbare woningen is daardoor niet altijd groot. Een aankoopmakelaar ontzorgt:

 1. Van Dort Makelaardij heeft de juiste connecties en inzichten in het huizenaanbod. Daardoor is de kans dat wij een juiste selectie woningen kunnen maken die totaal aansluiten bij jouw wensen.
 2. Wij zijn niet emotioneel betrokken bij de aankoop van jouw woning in Almere en ‘T Gooi. Daardoor kunnen we zakelijk blijven en zorgen voor een goede onderhandeling.
 3. Je kiest voor deskundigheid en kwaliteit. Van Dort makelaardij blijft altijd objectief en eerlijk. Als jij gebreken over het hoofd ziet omdat je tijdens een bezichtiging verliefd wordt op een huis, is dit is wel zo fijn.
 4. Er komt veel papierwerk en administratie kijken bij het aankopen van je huis. Wij ontzorgen je hiervan, zodat jij je helemaal kunt focussen op je verhuizing.

Wil je meer informatie over het aankoopproces van jouw droomhuis, samen met Van Dort Makelaardij? Neem dan vrijblijvend contact op

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN