AANKOOPMAKELAAR IN ALMERE NODIG?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aankoopmakelaar?
Met Van Dort Makelaardij koop je gericht een huis aan in regio Almere, Hilversum en ‘t Gooi. Wij hebben lokale kennis en inzicht in het woningaanbod om jou te helpen bij het aankopen van jouw droomwoning!

WAAROM EEN AANKOOPMAKELAAR?

Een huis kopen, daar heb je geen hulp bij nodig toch? Natuurlijk kun je zelf op huizenjacht gaan en reageren op woningen. De kans van slagen en jouw nieuwe woning voor de scherpste prijs kopen is echter het grootste met een aankoopmakelaar. Een goede aankoopmakelaar heeft namelijk een grote toegevoegde waarde.

Jouw aankoopmakelaar helpt je bij het vinden én kopen van een huis. Zeker in deze oververhitte woningmarkt is het fijn om advies te krijgen van een makelaar. Waarom?

 • Compleet overzicht van woningaanbod in Almere
 • Aankoopmakelaar ontzorgt je in elke fase van de koop
 • Advies over de juiste biedingsstrategie
 • Onderhandelen voor jou om de beste prijs te bedingen
Appartement - Aankoopmakelaar | Van Dort

WAT DOET EEN AANKOOPMAKELAAR?

Maar wat doet een aankoopmakelaar precies voor je? Een huis aankopen doen we samen. Als aankoopmakelaar in Almere vinden wij de persoonlijke klik heel belangrijk. Daarom komen we altijd eerst bij je thuis voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we zoveel mogelijk weten van jouw situatie en wensen. Zo kunnen we je zo goed mogelijk begeleiden tijdens het aankoopproces van jouw nieuwe huis. Bekijk hier stapsgewijs hoe wij je helpen als aankoopmakelaar:

 • 1

  Stap 1

  Na het kennismakingsgesprek stellen we de zoekopdracht op.

 • 2

  Stap 2

  We begeleiden jouw zoektocht naar je droomhuis.

 • 3

  Stap 3

  We gaan mee naar bezichtigingen voor een kritische blik.

 • 4

  Stap 4

  Je krijgt advies over de juiste biedingsstrategie.

 • 5

  Stap 5

  We onderhandelen sterk, met als resultaat een goede koopovereenkomst.

 • 6

  Stap 6

  We bewaken de vervaldata en verzorgen de begeleiding naar de notaris

 • Stap 7

  Champagne!!

Service - Aankoopmakelaar | Van Dort

AANKOOPMAKELAAR VAN DORT MAKELAARDIJ

Wij zijn een jong en enthousiast team met kennis van de woningmarkt in de regio Almere, Hilversum en ’t Gooi. Kies je Van Dort Makelaardij als jouw aankoopmakelaar, dan ontzorgen we jou van A tot Z. Bij de aankoop nemen we je alle stress uit handen en zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk aan een goede woning komt.

Wat wij niet doen is je pushen om een huis te kopen zodat we er snel van af zijn. Eerlijk en oprecht staat hierin bij ons hoog in het vaandel. Als aankoopmakelaar begeleiden we je niet alleen bij het vinden van jouw droomhuis. We helpen je ook met hypotheekadvies via onze partner Vita Hypotheken.

Waarom van Dort Makelaardij als jouw aankoopmakelaar?

In onze regio zijn veel aankoopmakelaars actief, dus waarom zou je voor Van Dort Makelaardij kiezen als jouw aankoopmakelaar? Niet alleen streven wij ernaar om de beste deal voor jou als koper binnen te slepen. Nee, wij nemen je alle stress uit handen. Eerlijk, oprecht en persoonlijk zijn kernwaarden voor ons.

Dit betekent dat wij in elke stap van het huis kopen met je meedenken. We adviseren je met behulp van onze marktkennis in Almere, Hilversum en ’t Gooi. Als makelaar zijn we duidelijk, eerlijk en oprecht in onze communicatie. Wij zijn goed bereikbaar per mail, telefoon en WhatsApp en houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.

Kosten aankoopmakelaar Van Dort Makelaardij

Wat kost een aankoopmakelaar? De aankoopmakelaar kosten verschillen uiteraard per makelaarskantoor. Sommige aankoopmakelaars werken met een vast bedrag, terwijl anderen werken met een percentage van de aankoopsom als makelaarscourtage. Benieuwd naar de aankoopmakelaar tarieven bij Van Dort?

Bij Van Dort Makelaardij maken we speciale prijsafspraken, omdat wij geloven dat de koop van je huis wel leuk moet blijven! Je betaalt bij ons geen opstartkosten en de betaling verloopt achteraf via de notaris. Bovendien werken wij op No Cure No Pay basis. Probeer ons gratis uit zo lang je wilt! Het begin allemaal met vertrouwen. Geef ons het vertrouwen dat wij je goed kunnen helpen. Wij geven dat vertrouwen dan terug door volledig op “no cure no pay” basis te werken.

Benieuwd naar wat Van Dort als jouw aankoopmakelaar in regio Almere, Hilversum en ’t Gooi voor je kan betekenen? Neem via onderstaande knop eenvoudig contact met ons op!

Ik wil graag meer informatie

Voordelen van een aankoopmakelaar

Waarom zou je een aankoopmakelaar inschakelen om een huis aan te kopen? Heb jij je deze vraag ook gesteld? Als jouw makelaar nemen wij zaken voor je uit handen. Het vinden van de juiste woning, het plannen van bezichtigingen, de onderhandeling. Het kan allemaal veel tijd kosten en stress opleveren. Dat nemen we graag van je over.

Een aankoopmakelaar kan teleurstelling voorkomen. De huizenmarkt staat op zijn kop. Verkoopprijzen stijgen en steeds meer woningen worden binnen een steeds kortere tijd verkocht. Het aanbod beschikbare woningen in jouw gewenste woonplaats is daardoor niet altijd groot. Van Dort aankoopmakelaar ontzorgt en biedt veel voordelen:

 1. Van Dort Makelaardij heeft de juiste connecties en inzichten in het huizenaanbod. Daardoor kunnen wij een juiste selectie maken van woningen die totaal aansluiten bij jouw wensen.
 2. Wij willen de beste prijs voor jou, daarom onderhandelen we sterk en geven we je onafhankelijk advies over de juiste biedingsstrategie.
 3. Je kiest voor deskundigheid en kwaliteit. Van Dort makelaardij blijft altijd objectief en eerlijk. Zo gaan we mee naar bezichtigingen om met een kritische blik naar jouw droomhuis te kijken.
 4. Er komt veel papierwerk en administratie kijken bij het aankopen van je huis. Wij ontzorgen je hiervan, zodat jij je helemaal kunt focussen op je verhuizing.
 5. Bij Van Dort kiezen we voor een persoonlijke en betrokken benadering. Hiermee scoren we een 9.5 als klantenbeoordeling op Funda.

Wil je meer informatie over het aankoopproces van jouw droomhuis, samen met Van Dort Makelaardij? Neem dan vrijblijvend contact op

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN