Hoeveel is mijn huis waard?

Vraag binnen 1 minuut een GRATIS waardebepaling aan voor je huis

Vul hier je gegevens in en wij gaan direct aan de slag!

Ben je benieuwd hoeveel jouw huis in Almere, Hilversum of 't Gooi op dit moment waard is? Wij helpen je graag met een gratis waardebepaling. Onze waardebepaling is geheel vrijblijvend en verplicht je dus tot niets.

Nú met GRATIS promotiepakket t.w.v. €750,-

  Type Woning

  Ben je benieuwd hoeveel jouw huis in Almere, Hilversum of 't Gooi op dit moment waard is? Wij helpen je graag met een gratis waardebepaling. Onze waardebepaling is geheel vrijblijvend en verplicht je dus tot niets..

  WAT KUN JE MET EEN WAARDEBEPALING VAN JE HUIS?

  Heb je al een koophuis en overweeg je te verhuizen? Dan is het handig om te weten wat je huidige huis waard is. Om achter deze waarde te komen, kun je een waardebepaling laten uitvoeren door Van Dort Makelaardij. Zo weet je direct wat je bestedingsruimte is, waardoor je gerichter kunt zoeken in het actuele woningaanbod. Is de waarde van je huidige huis bijvoorbeeld hoger dan je resterende hypotheek? Dan kun je deze overwaarde meenemen bij het kopen van je nieuwe huis. Je hebt hierdoor mogelijk meer te besteden of je hoeft minder te lenen om tot een gewenst bedrag te komen.

  wat kun je met waardebepaling huis
  Het contact met de makelaar Mike van Dort liep vanaf het begin erg goed. De verkoopprijs van ons huis was goed ingeschat. Binnen 10 dagen hebben wij ons huis verkocht met een voor ons mooie verkoopprijs. Mocht u een makelaar zoeken? Dan beveel ik Mike van Dort zeker aan.

  - Ria en Rob Roos - Lindgreen op Funda.nl -

  Wil jij de waarde van jouw huis laten bepalen?

  Wil jij gratis en vrijblijvend de verkoopwaarde van jouw woning laten bepalen? Wij stellen dit graag voor je vast. Vul hiervoor het formulier op deze pagina in en dan gaan wij direct voor je aan de slag!

  Bepaal waarde huis

  HOE BEPALEN WE DE WAARDE VAN JE HUIS?

  Wat speelt er in de lokale markt?

  Wij letten op meerdere factoren die de verkoopwaarde van jouw huis kunnen beïnvloeden. Onze ruime ervaring en uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt zijn hierbij onmisbaar. Jaarlijks zijn wij namelijk betrokken bij een groot aantal aankopen en verkopen van woningen. Wij weten hierdoor precies wat er speelt.

  Gebaseerd op echte verkoopprijzen

  De verkoopwaarde is grotendeels gebaseerd op huizen die vergelijkbaar zijn met jouw huis. Zowel de ligging als staat van je huis zijn hier leidend in. Andere zaken die meetellen in de bepaling zijn bijvoorbeeld het vraagprijsverloop van andere huizen en de mogelijkheden voor waardevermeerdering van het huis.

  VOORDELEN VAN EEN WAARDEBEPALING BIJ VAN DORT MAKELAARDIJ

  Er zijn tegenwoordig veel online rekentools waarmee je zelf de verkoopwaarde van je huis kunt berekenen. Echter zijn deze niet zo accuraat als een makelaar. Voor een goede waardebepaling moet je bij een echte makelaar zijn. Van Dort Makelaardij berekent een realistische waarde van je huis, zodat je precies weet wat je mogelijkheden op de woningmarkt zijn. Gemiddeld duurt de waardebepaling slechts één uur.
  waarde huis berekenen

  Waarom Van Dort Makelaardij?

  klantbeoordeling op funda Gemiddelde klantenbeoordeling op Funda Van 9,7!
  lokale kennis en expertise Lokale kennis en expertise
  persoonlijke makelaar Korte lijnen, direct en persoonlijk contact
  makelaar ontzorgt Wij ontzorgen; hulp van A tot Z

  Wil jij meer weten?

  Of wil je liever gelijk een afspraak maken voor een waardebepaling of vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

  Vrijblijvend contact opnemen
  meer weten over waardebepaling huis