Gratis waardebepaling

Vraag binnen 1 minuut een GRATIS waardebepaling aan voor je huis

Vul hier je gegevens in en wij gaan direct aan de slag!

Ben je benieuwd hoeveel jouw huis op dit moment waard is? Wij helpen je graag met een gratis waardebepaling. Onze waarbepaling is geheel vrijblijvend en verplicht je dus tot niets.

   Type Woning

   Ben je benieuwd hoeveel jouw huis op dit moment waard is? Wij helpen je graag met een gratis waardebepaling. Onze waarbepaling is geheel vrijblijvend en verplicht je dus tot niets.

   WAT KUN JE MET EEN WAARDEBEPALING VAN JE HUIS?

   Heb je al een koophuis en overweeg je te verhuizen? Dan is het handig om te weten wat je huidige huis waard is. Om achter deze waarde te komen, kun je een waardebepaling laten uitvoeren door Van Dort Makelaardij. Zo weet je direct wat je bestedingsruimte is, waardoor je gerichter kunt zoeken in het actuele woningaanbod. Is de waarde van je huidige huis bijvoorbeeld hoger dan je resterende hypotheek? Dan kun je deze overwaarde meenemen bij het kopen van je nieuwe huis. Je hebt hierdoor mogelijk meer te bes teden of je hoeft minder te lenen om tot een gewenst bedrag te komen.

   wat kun je met waardebepaling huis
   Het contact met de makelaar Mike van Dort liep vanaf het begin erg goed. De verkoopprijs van ons huis was goed ingeschat. Binnen 10 dagen hebben wij ons huis verkocht met een voor ons mooie verkoopprijs. Mocht u een makelaar zoeken? Dan beveel ik Mike van Dort zeker aan .

   - Ria en Rob Roos - Lindgreen op Funda.nl -

   Wil jij de waarde van jouw huis laten bepalen?

   Wil jij gratis en vrijblijvend de verkoopwaarde van jouw woning laten bepalen? Wij stellen dit graag voor je vast. Vul hiervoor het formulier op deze pagina in en dan gaan wij direct voor je aan de slag!

   Bepaal waarde huis

   HOE BEPALEN WE DE WAARDE VAN JE HUIS

   Wat speelt er in de lokale markt?

   Wij letten op meerdere factoren die de verkoopwaarde van jouw huis kunnen beïnvloeden. Onze ruime ervaring en uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt zijn hierbij onmisbaar. Jaarlijks zijn wij namelijk betrokken bij een groot aantal aankopen en verkopen van woningen. Wij weten hierdoor precies wat er speelt.

   Gebaseerd op echte verkoopprijzen

   De verkoopwaarde is grotendeels gebaseerd op huizen die vergelijkbaar zijn met jouw huis. Zowel de ligging als staat van je huis zijn hier leidend in. Andere zaken die meetellen in de bepaling zijn bijvoorbe eld het vraagprijsverloop van andere huizen en de mogelijkheden voor waardevermeerdering van het huis.

   VOORDELEN VAN EEN WAARDEBEPALING BIJ VAN DORT MAKELAARDIJ

   Gebaseerd op echte verkoopprijzen

   Online zijn er tegenwoordig ook veel tools te vinden. Echter zijn deze niet zo accuraat als een makelaar. Voor de échte waarde moet je bij een makelaar zijn. Van Dort Makelaardij berekend een realistische waarde van je woning, zodat je precies weet wat de mogelijkheden op de woningmarkt zijn. Gemiddeld duurt de waardebepaling een uurtje van je tijd. Zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een realistische waardebepaling!

   waarde huis berekenen

   WAT KUN JE MET EEN WAARDEBEPALING

   Nadat je een waardebepaling hebt gedaan weet je precies hoeveel waarde je woning op dit moment heeft. Als je op zoek gaat naar een nieuwe woning weet je hoeveel je ongeveer terug krijgt voor dit huis. Ook als je twijfelt of je je huis wilt verbouwen kun je een waardebepaling aanvragen. Je weet dat precies hoeveel overwaarde je woning heeft.

   Waarom Van Dort Makelaardij?

   klantbeoordeling op funda Gemiddelde klantenbeoordeling op Funda Van 9,5!
   lokale kennis en expertise Lokale kennis en expertise
   makelaar ontzorgt Korte lijnen, direct en persoonlijk contact
   meer weten over waardebepaling huis Wij ontzorgen; hulp van A tot Z

   Wil jij meer weten?

   Of wil je liever gelijk een afspraak maken voor een waardebepaling of vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

   Stuur een email
   Contact - Home | Van Dort