Van Dort Makelaardij

Jouw makelaar In Almere, Hilversum en ‘T Gooi. Wij helpen met het koop- en verkoopproces.

Welkom bij van Dort Makelaardij

Wij helpen je graag met het kopen of verkopen van een woning. Wij werken vanuit de regio Almere en ‘T Gooi, maar incidenteel ook daarbuiten. Het is ons doel om verkopers en kopers van een nieuwe woning zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. Persoonlijke begeleiding speelt daarin een cruciale rol. Samen het verkoop – en/of aankoopproces aangaan is ons uitgangspunt; van begin tot het eind. We luisteren naar je en gaan voor je aan de slag. Als verkoper helpen we je het verkoopproces, in de mate dat jij dat wil, uit handen te nemen. Als potentiel huiskoper gaan we samen op zoek naar jouw droomhuis. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.

Officieel partner van:

 

van dort makelaardij - partner huurwoningen.nl.     pararius   funda logo 

KENMERKEN VAN DORT MAKELAARDIJ

Als we onszelf zouden mogen beschrijven? Van Dort Makelaardij in steekwoorden:

Ambitieus
Benaderbaar
Deskundig
Informeel
Transparant
Klantvriendelijk "meegaand"

BETROUWBAAR EN ERVAREN

In deze tijd waarin de huizenmarkt volop in ontwikkeling is vinden wij het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, zodat we je zo goed mogelijk van advies kunnen voorzien. Passie voor onroerend goed en adviseren geeft ons een drive. Van Dort Makelaardij heeft 14 jaar bouwkundige ervaring en zeer ruime ervaring in aan- en verkoopbemiddeling. We voelen ons geprezen dat we veel mensen op een fijne en eerlijke manier mogen helpen met de aankoop en/of verkoop van hun huis.

BENADERBAAR EN INFORMEEL, DOCH ZAKELIJK

Zoals je misschien al wel hebt gemerkt aan de ‘je’ aanspreekvorm en manier van schrijven op onze website, zijn we een no-nonsense makelaar die erg benaderbaar is door onze informele houding. We stellen onszelf niet boven onze klanten. Ondanks dat wij degene zijn met kennis van zaken zijn we samen met onze klanten echte team players. Wij doen al het werk uiteraard, maar we gaan de stappen om te kopen of verkopen toch echt samen aan!

AMBITIEUS EN VASTBERADEN

Makelaardij is onze passie. Onze drijfveer om elke dag weer aan de slag te gaan, is dat geen dag hetzelfde is. Elke dag gaan zetten we ons weer voor de 100% in om de beste resultaten voor jou te behalen. Deze resultaten behalen doordat we enthousiast en vastberaden zijn om altijd tot het uiterste te gaan. Echte doorzetters. We dagen onszelf uit om uit elke opdracht het beste te halen. Geen doel is voor ons te hoog!

Hoe kunnen we je helpen?

Van Dort Makelaardij biedt de volgende diensten in o.a. Almere, Hilversum en 'T Gooi

huis kopen
Huis kopen
 • Vaak op de hoogte van aanbod woningen buiten de markt
 • Meer kans op je droomhuis
 • Volledige aankoopbegeleiding
 • Regelen van bouwkundige keuring
 • Voeren van onderhandelingen
Aankoopmakelaar
huis verkopen
Huis verkopen
 • Volgens uniek verkoopplan
 • Plaatsing op alle bekende woonportals zoals Funda
 • Maximale uit verkoop en onderhandelingen halen
 • Opstellen van koopakte
Verkoopmakelaar
waardebepaling huis
Waardebepaling
 • Gratis en vrijblijvende waardebepaling
 • Verkoopwaarde gebaseerd op echte verkoopprijzen
 • Eventueel aanvullend gratis hypotheekadvies
Waardebepaling huis

Wil jij meer weten?

Of wil je liever gelijk een afspraak maken voor een waardebepaling of vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen
Contact - Home | Van Dort