Woningaanbod koopwoningen

Ben jij op zoek naar een koopwoning?
Bekijk het koopwoningen aanbod bij van Dort Makelaardij.

BEKIJK WONINGAANBOD
Flat huis te koop - Home | Van Dort

koopwoning IN
ALMERE

Op zoek naar een koopwoning in Almere? Vind jouw nieuwe koopwoning in Almere bij van Dort Makelaardij. Benieuwd welke koopwoningen er op dit moment via van Dort Makelaardij beschikbaar zijn? Bekijk hier het aanbod koopwoningen:

BEKIJK WONINGAANBOD ALMERE

koopwoning IN
HILVERSUM

Een huis kopen in Hilversum? Vind jouw nieuwe woning in Hilversum bij van Dort Makelaardij. Benieuwd welke koopwoningen er op dit moment via van Dort Makelaardij beschikbaar zijn? Bekijk hier het aanbod koopwoningen:

BEKIJK WONINGAANBOD HILVERSUM

koopwoning IN
‘T GOOI

Ben je op zoek naar een koopwoning in ‘T Gooi? Vind jouw nieuwe woning in Naarden, Bussum, Huizen, Eemnes, Laren of Blaricum bij van Dort Makelaardij. Bekijk het aanbod koopwoningen in deze regio:

BEKIJK WONINGAANBOD ‘T GOOI

SOORTEN koopwoningen

Een eengezinswoning noemen we ook wel een koopwoning. Bij een eengezinswoning bevinden zich nooit andere woningen boven of onder de woning. De toegang ligt direct aan de openbare weg of eigen terrein. Er zijn meer type eengezinswoningen. Hieronder vind je de meest voorkomende:

Rijtjeshuis of hoekwoning te koop

Een rijtjeshuis, ook wel een tussenwoning, bevindt zich altijd tussen twee andere woningen. De woningen zijn in één rij gebouwd en de tussenwoning ligt nooit op de hoek. Dan spreken we van een hoekwoning. Een hoekwoning is een eengezinswoning die aan het einde van een rij woningen ligt. Een hoekwoning heeft vaak grond aan de zijkant van de woning. Ontdek het aanbod koopwoningen bij van Dort makelaardij.

BEKIJK WONINGAANBOD

Twee onder een kap TE KOOP

Een 2 onder 1 kap bestaat uit twee eengezinswoningen die met elkaar zijn verbonden. De twee woningen hebben een gedeelde muur en een gedeeld dak. Kenmerkend voor een 2 onder 1 kap woning is dat deze doorgaans een grote tuin bezitten. Vaak zijn de woningen elkaars spiegelbeeld, maar dit is niet altijd het geval. Ontdek het aanbod twee-onder-een-kap-woningen bij van Dort makelaardij.

BEKIJK WONINGAANBOD

Vrijstaande woning TE KOOP

Een vrijstaande woning is een woning dat niet verbonden is met een andere woning. Met die reden ervaar je meer gevoel van vrijheid en ruimte. Ontdek het aanbod vrijstaande woningen bij van Dort makelaardij.

BEKIJK WONINGAANBOD
Contact - Home | Van Dort

OVER VAN DORT MAKELAARDIJ

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere, Hilversum en ‘t Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en adviseren tijdens het ver- en/of aankoopproces.

De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.