Woningaanbod koopwoningen

Ben jij op zoek naar een koopwoning in de regio Almere, Hilversum of ’t Gooi? Bekijk het koopwoningen aanbod bij van Dort Makelaardij.

Bekijk woningaanbod Gratis waardebepaling

9.8 op Funda! - Lees beoordelingen

huis kopen almere

Bekijk het aanbod koopwoningen bij Van Dort

koopwoning almere
KOOPWONING IN ALMERE

Op zoek naar een koopwoning in Almere? Vind jouw nieuwe koopwoning in Almere bij van Dort Makelaardij. Benieuwd welke koopwoningen er op dit moment via van Dort beschikbaar zijn? Bekijk hier het aanbod koopwoningen:

Koopwoningen Almere
koopwoning hilversum
KOOPWONING IN HILVERSUM

Een huis kopen in Hilversum? Vind jouw nieuwe woning in Hilversum bij van Dort Makelaardij. Benieuwd welke koopwoningen er op dit moment via van Dort Makelaardij in Hilversum beschikbaar zijn? Bekijk hier het aanbod koopwoningen:

Koopwoningen Hilversum
Flat huis te koop - Home | Van Dort
KOOPWONING IN 'T GOOI

Ben je op zoek naar een koopwoning in ‘T Gooi? Vind jouw nieuwe woning in Naarden, Bussum, Huizen, Eemnes, Laren of Blaricum bij van Dort Makelaardij. Bekijk het aanbod koopwoningen in deze regio:

Koopwoningen 't Gooi

Soorten koopwoningen

Wanneer je een nieuwe woning wil kopen ben je natuurlijk benieuwd naar het aanbod. In Almere, Hilversum en ’t Gooi zijn verschillende soorten koopwoningen verkrijgbaar. Op deze pagina tonen we je het aanbod koophuizen. Dit zijn dus woningen zonder boven- of benedenburen, zoals je wel hebt bij een appartement (bekijk hier het aanbod appartementen). In dit geval hebben we het dus over eengezinswoningen, die in verschillende bouwstijlen te koop zijn. Zo kun je via Van Dort Makelaardij de volgende type koopwoningen aankopen:

RIJTJESHUIS OF HOEKWONING

Een rijtjeshuis, ook wel een tussenwoning, bevindt zich altijd tussen twee andere woningen. De woningen zijn in één rij gebouwd en de tussenwoning ligt nooit op de hoek. Dan spreken we namelijk van een hoekwoning. Een hoekwoning is een eengezinswoning die aan het einde van een rij woningen ligt. Een hoekwoning heeft vaak grond aan de zijkant van de woning. Dit maakt hoekwoningen populair bij kopers. Bij Van Dort Makelaardij vind je een groot aanbod koopwoningen in Almere, Hilversum en ’t Gooi. Koop met ons jouw ideale woning!

TWEE ONDER EEN KAP TE KOOP

Een 2 onder 1 kap huis bestaat uit twee eengezinswoningen die met elkaar zijn verbonden. De twee woningen hebben een gedeelde muur en een gedeeld dak. Kenmerkend voor een 2 onder 1 kap woning is dat deze doorgaans een grote tuin bezitten. Vaak zijn de woningen elkaars spiegelbeeld, maar dit is niet altijd het geval. Deze 2-onder-1-kapwoning biedt vaak meer ruimte en zal qua woningwaarde hoger liggen dan een rijtjeshuis. Ontdek het aanbod twee-onder-een-kap-woningen bij van Dort makelaardij.

VRIJSTAANDE WONING TE KOOP

Een vrijstaande woning is een woning die niet verbonden is met een andere woning. Hierdoor ervaar je meer gevoel van vrijheid en ruimte. Je hebt namelijk aan alle zijden van de woning ruimte, die niet gedeeld hoeft te worden. Qua woningprijs valt een vrijstaand huis tussen 2 onder 1 kap woningen en een villa. Ontdek het aanbod vrijstaande woningen in de regio Almere, Hilversum en ’t Gooi en vind jouw droomhuis. Deze omgeving heeft een groot woningaanbod in deze categorie en wij hebben als makelaar de kennis in huis om jou van A tot Z te begeleiden!

Over van Dort Makelaardij

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere, Hilversum en ‘t Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en adviseren tijdens het ver- en/of aankoopproces.

De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.

Gratis adviesgesprek
Contact - Home | Van Dort