VERKOOPMAKELAAR INSCHAKELEN?

Ben jij van plan om je huis of appartement te verkopen? Dan helpen wij je graag verder. Als verkoopmakelaar kunnen wij namelijk van grote meerwaarde zijn. Bovendien werken wij ook nog eens no cure no pay! Vraag direct een vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan of laat ons gratis de verkoopwaarde van je huis bepalen.

Vrijblijvend verkoopadviesgesprek Gratis waardebepaling

9.8 op Funda! - Lees beoordelingen

verkoopmakelaar inschakelen

Huis verkopen met verkoopmakelaar

Heb jij besloten om je huis of appartement te verkopen? Dan staat je een spannende tijd te
wachten waarin veel moet gebeuren. Er komt namelijk meer kijken bij de verkoop van een huis, dan
alleen een bord in de tuin. Zo wil je er bijvoorbeeld zeker van zijn dat je de woning voor het juiste
bedrag verkoopt. Bovendien moeten potentiële kopers worden bereikt. Hiervoor moet de woning
verkoopklaar worden gemaakt, professioneel worden gefotografeerd en in de verkoop worden gezet.
Hierna volgen er bezichtigingen, inspecties en onderhandelingen. Tot slot moet er een
koopovereenkomst worden opgesteld en een overdracht plaatsvinden. Het mag duidelijk zijn dat je
een huis dus niet zomaar even verkoopt. Veel mensen schakelen daarom een verkoopmakelaar in en
dit is een verstandige keuze.

wat doet een verkoopmakelaar

Wat doet een verkoopmakelaar?

Het is dus verstandig om je huis te verkopen met behulp van een makelaar. Maar wat doet een verkoopmakelaar nu precies? Een verkopend makelaar helpt je bij het zo goed mogelijk verkopen van je woning. Hij doet dit onder andere door je te adviseren over de verkoopprijs en strategie. Ook behartigt hij jouw belangen tijdens de onderhandelingen en overdracht van de woning. Als verkoper ben je niet verplicht om de hulp van een verkoopmakelaar in te schakelen. Toch kiezen veel verkopers ervoor om dit wel te doen. Een goede makelaar neemt namelijk alle nodige werkzaamheden uit handen. Dit bespaart tijd en geeft bovendien zekerheid. Wil jij ook een makelaar die je volledig ontzorgt bij de verkoop van je huis of appartement? Neem dan eens contact met ons op voor een gratis waardebepaling of een vrijblijvend verkoopadviesgesprek.

Ons huis is binnen een week verkocht en de uiteindelijke verkoopprijs was hoger dan door onszelf vooraf ingeschat! Mike heeft ons supergoed begeleid en we werden regelmatig op de hoogte gebracht. Wij zijn tijdens dit toch wel spannende traject echt ontzorgd!

- Bart Klok - op Funda.nl -

Gemiddelde kosten verkoopmakelaar

Schakel jij bij het verkopen van je huis een makelaar in? Dan zijn hier natuurlijk kosten aan verbonden. Deze kosten verschillen per makelaar. Echter hanteren de meeste een vergoeding in de vorm van een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Dit wordt ook wel courtage genoemd. Deze courtage bedraagt doorgaans 1 tot 2,5% van het verkoopbedrag. Ook worden er geregeld opstartkosten en resultaatbonussen in rekening gebracht.

Kosten verkoopmakelaar Van Dort Makelaardij

Wij vinden dat het verkopen van je huis niet veel hoeft te kosten. Wij hanteren daarom altijd scherpe tarieven en rekenen bijvoorbeeld geen opstartkosten. Het door ons gerekende tarief is deels afhankelijk van jouw wensen en eisen. Deze bespreken we vooraf tijdens een vrijblijvend verkoopadviesgesprek. Ook werken we volgens een No Cure No Pay principe. Dit betekent dat je onze dienstverlening op elk gewenst moment op kunt zeggen.

Van Dort Makelaardij

Wij staan klaar om je tijdens het verkoopproces te begeleiden. Wij werken hierbij altijd volgens een op maat gemaakt verkoopplan, want geen enkele woning of verkoper is immers hetzelfde. In dit verkoopplan bepalen we samen onder andere de strategische vraagprijs, minimale verkoopprijs en het promotieplan. Onze ruime ervaring en uitgebreide kennis van de woningmarkt zijn hierbij van onmisbare waarde. Ook luisteren we graag naar jouw wensen en eisen. Zo kiest bijvoorbeeld een deel van de verkopers er tegenwoordig voor om het huis niet aan een belegger te verkopen. Tijdens de verkoop ontzorgen we je onder andere door het begeleiden van bezichtigingen en het voeren van onderhandelingen. Onze vele woningverkopen en uitstekende klantenbeoordelingen op Funda bewijzen dat onze aanpak werkt.

Waarom van Dort Makelaardij?
 • Start met vrijblijvend verkoopadviesgesprek
 • No cure no pay
 • Verkoopplan op maat
 • Plaatsing op onder andere Funda
 • Plannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Voeren van onderhandelingen
 • Opstellen van de koopovereenkomst
Vrijblijvend verkoopadviesgesprek
Mike is super snel en scherp in zijn analyse. Hij is zeer vakbekwaam en heeft voor ons het maximale uit de verkoop van ons huis gehaald. Echt een aanrader.

- Dhr. Verhaaf - op Funda.nl -

Vraag binnen 1 minuut een GRATIS waardebepaling aan

  Type Woning

  WAT IS MIJN HUIS WAARD

  Wil je weten wat je huis op dit moment waard is? Van Dort Makelaardij helpt je graag met een gratis waardebepaling. Wij berekenen een realistische verkoopwaarde van je huis, gebaseerd op actuele verkoopprijzen. Onze waarbepaling is geheel vrijblijvend en verplicht je dus tot niets.

  Wat is mijn huis waard