VERKOOPMAKELAAR NODIG?

Wil jij je huis in verkopen? Van Dort Makelaardij helpt je graag verder.

TOEGEVOEGDE WAARDE VAN EEN VERKOOPMAKELAAR

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Daarom schakelen veel mensen een makelaar in. Een verkoopmakelaar neemt je niet alleen werk uit handen, maar weet ook goed hoe je je woning het beste ‘in de markt zet’. Bij Van Dort Makelaardij kun je er op rekenen dat we je zo goed mogelijk begeleiden gedurende het hele verkoopproces. Als jouw verkoopmakelaar gaan wij ervoor zorgen dat jij huis zo snel mogelijk én voor een zo hoog mogelijke prijs verkoopt. Lees hieronder hoe wij jou ten dienst kunnen zijn als jouw verkoopmakelaar.

WAT DOET EEN VERKOOPMAKELAAR

Een huis verkopen doen we samen. Als jouw verkoopmakelaar vinden wij de persoonlijke klik heel belangrijk. Daarom komen we altijd eerst bij je thuis voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen we zoveel mogelijk weten van jouw situatie en wensen, zodat we het werk uiteindelijk voor je uit handen kunnen nemen. Lees hieronder de vervolgstappen:

 • 1

  Stap 1

  Na het kennismakingsgesprek bepalen we de vraagprijs en verkoopstrategie.

 • 2

  Stap 2

  Nadat foto’s, video, plattegrond en een advertentietekst zijn gemaakt zorgen we ervoor dat het huis online aangeboden wordt.

 • 3

  Stap 3

  We plannen en begeleiden de bezichtigingen.

 • 4

  Stap 4

  We onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden van de verkoop.

 • 5

  Stap 5

  Als je het bod hebt geaccepteerd, maken we de verkoopakte op.

 • 6

  Stap 6

  We bewaken de vervaldata en verzorgen de begeleiding naar de notaris

 • Stap 7

  Champagne!!

Contact - Home | Van Dort

VERKOOPMAKELAAR VAN DORT MAKELAARDIJ

Als jouw verkoopmakelaar gaat Van Dort Makelaardij in onderhandeling met geïnteresseerde kopers, die natuurlijk het onderste uit de kan proberen te halen. Wij doen onze uiterste best om de bemiddeling van jouw woning vlekkeloos te laten verlopen. We kiezen voor een reële vraagprijs zodat bezoekers sneller geïnteresseerd raken. Vervolgens gaan we de maximale opbrengst realiseren. Uiteraard spreken we een minimale verkoopopbrengst af en streven wij naar het maximale bedrag voor je huis!

Waarom van Dort Makelaardij als jouw aankoopmakelaar?

Betrokkenheid en persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens het aankoopproces hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden. De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Als Makelaar zijn we duidelijk, eerlijk en oprecht in onze communicatie. Wij zijn goed bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp en houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt ons 6 dagen in de week bereiken en avonden bereiken. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.

KOSTEN VERKOOPMAKELAAR VAN DORT MAKELAARDIJ

Wat kost een verkoopmakelaar? De kosten voor een verkoopmakelaar verschillen per makelaar. Van Dort Makelaardij maakt speciale prijsafspraken, omdat wij geloven dat de verkoop van je huis wel leuk moet blijven! Je betaald bij ons geen opstartkosten en gaat de betaling achteraf via de notaris. Om te bewijzen dat wij onszelf vertrouwen als jouw makelaar in regio Almere en ‘T Gooi werken we volledig No Cure No Pay. Dit betekend dat je op elke gewenst moment de dienstverlening kunt opzeggen. 

Ik wil graag meer informatie

VOORDELEN VAN EEN VERKOOPMAKELAAR

Waarom zou je een makelaar inschakelen om je huis te verkopen? Vraag jij je dit ook af? Wanneer je een huis verkoopt in Almere wil je zeker weten dat alles tot in de puntjes goed zal verlopen. Een makelaar is een échte verkoper. Een verkoper die dagelijks bezig met het verkopen van woningen. Daarom is een makelaar altijd op de hoogte van alle ins en outs die voorbij komen tijdens het verkoopproces, wat vele voordelen met zich meebrengt:

 1. Je kiest voor deskundigheid en kwaliteit. Van Dort makelaardij is altijd op de hoogte van de regelgeving en laatste ontwikkelingen in de lokale woningmarkt in Almere en ‘T Gooi. Daardoor kunnen we je verzekeren van een goed verloop van de verkoop zonder problemen achteraf.
 2. Van Dort Makelaardij is voorzien van alle benodigde vergunningen en certificaten die een rol kunnen spelen bij de verkoop van een woning. Daardoor is de kans dat wij als makelaar je woning voor een hogere prijs verkopen sterk aanwezig.
 3. Wij zijn niet emotioneel betrokken bij de verkoop van jouw woning in Almere en ‘T Gooi. Daardoor kunnen we zakelijk blijven en zorgen voor een goede onderhandeling.
 4. Als jouw makelaar nemen wij het hele verkoopproces uit handen. Wij ontzorgen je. Het verkopen van een woning kan veel tijd kosten en stress opleveren, dat nemen we graag van je over.
 5. Er komt veel papierwerk en administratie kijken bij het verkopen van je huis. Wij ontzorgen je, zodat jij je helemaal kunt focussen op de verhuizing.

GRATIS WAARDEBEPALING AANVRAGEN

Een goed beeld krijgen van de recente waarde van jouw woning. Je komt erachter na een gratis waardeberekening van Makelaardij van Dort. Met een waardebepaling van je huis krijg je inzicht in actuele marktwaarde, de verwachte verkooptijd, uitleg over hoe de procedures rond de verkoop en een uitgebreid stappenplan. Uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Meld je direct aan voor een gratis waardebepaling. Dan nemen wij spoedig contact met je op.

gratis waardebepaling

Wil je meer informatie over het aankoopproces van jouw droomhuis, samen met Van Dort Makelaardij? Neem dan vrijblijvend contact op

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN