Makelaar Almere nodig?

Ben jij op zoek naar een makelaar in Almere? Je huis in Almere verkopen of ben je juist op zoek naar een leuke woning in Almere? Welkom bij van Dort Makelaardij. Van Dort Makelaardij is jouw makelaar in Almere.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

‘’Ons huis is binnen een week verkocht en de uiteindelijke verkoopprijs was hoger dan door ons vooraf ingeschat! Supergoede begeleiding en regelmatig zijn we op de hoogte gehouden via whatsapp. Dank je wel Mike voor dit toch wel spannende traject, en je hebt ons echt ontzorgd!’’

Verkoper Isla Margaritastraat 107

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Van Dort Makelaardij biedt de volgende diensten in Almere

Huis verkopen in Almere
  • Gratis waardebepaling
  • Maken van foto’s, video, plattegrond, advertentietekst
  • Online plaatsing van woning
  • Regelen en opmaak van koopakte
VERKOOPMAKELAAR
Huis kopen in Almere
  • Volledige aankoopbegeleiding
  • Regelen van bouwkundige keuring
  • Voeren van onderhandelingen
AANKOOPMAKELAAR
blank
Woningaanbod Almere
  • Ontdek huizen binnenkort aangeboden
  • FIlter op jouw specifieke wensen
  • Woningaanbod in Almere
Woningaanbod

Verkoopmakelaar Almere

Je huis in Almere verkopen? Bij de verkoop van je huis moet je rekening houden met een aantal zaken. Ten eerste ga je op zoek naar een betrouwbare en deskundige makelaar. Bij van Dort Makelaardij Almere ben je hiervoor aan het goede adres. Wij geven onze klanten altijd zo goed mogelijk advies. Bij ons kun je een gratis waardebepaling. (link waardebepaling. Ben je benieuwd wat Van Dort Makelaardij de beste makelaar in Almere maakt en waarom je zeker zou moeten kiezen om te kiezen voor Van Dort Makelaardij als jouw makelaar? Lees dan snel verder!

Van Dort Makelaardij in Almere: persoonlijke aanpak en deskundig advies

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere en 'T Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en adviseren tijdens het ver- en/of aankoopproces. De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.

Waardebepaling Van Dort Makelaar

Wat is de actuele waarde van jouw woning? Kom erachter met een gratis waardeberekening. Met een waardebepaling van je huis krijg je inzicht in de actuele marktwaarde, de verwachte verkooptijd, uitleg over de procedures rond de verkoop en een uitgebreid stappenplan. Uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Vraag nu direct een gratis waardebepaling van jouw woning via Van Dort Makelaardij.

GRATIS WAARDEBEPALING
Berekenen - Waardebepaling | Van Dort

Aankoopmakelaar Almere

Op zoek naar een huis is Almere? In deze tijd is het kopen van een huis Almere niet gemakkelijk. Het animo is erg hoog en er zijn vele kapers op de kust. Van Dort Makelaardij is de aankoopmakelaar die naast je kan staan in het aankoopproces. Wij hebben de juiste connecties en kennis van zaken en bieden je hulp waar jij het nodig hebt. Lees hier meer over de voordelen van een aankoopmakelaar en onze diensten als aankoopmakelaar. Mogen wij jou begeleiden in jouw aankoop van een nieuwe woning in Almere? Van Dort Makelaardij is jouw aankoopmakelaar in Almere.

Woningaanbod Almere

Ook een huis kopen in Almere? Bekijk dan het woningaanbod van Van Dort Makelaardij en vind de perfecte woning in Almere; gelegen in het midden van Nederland op steenworp afstand van Amsterdam. Almere kent verschillende buurten en wijken, allen met hun eigen unieke kenmerken. Bekijk het woningaanbod in Almere van Van Dort Makelaardij en vind de perfecte woning. Je kunt op onze website zoeken naar uw droomhuis. Neem een kijkje in ons ruime huizenaanbod in Almere en stem je zoekkeuze af met onze filters. Filter bijvoorbeeld op plaats en type woning.

Huis kopen Almere

Als je een huis wilt kopen in Almere, is de woning altijd relatief nieuw. De eerste huizen in Almere zijn gebouwd vanaf 1976. Daarmee is Almere de jongste stad van Nederland. Sinds die tijd zijn er veel huizen gebouwd en is het aantal wijken steeds groter geworden. Een huis kopen in Almere is erg populair. Almere is erg goed bereikbaar en ligt op steenworp afstand van Amsterdam. Doordat de huizenprijzen in het hele land steeds meer toenemen, willen ook steeds meer expats en Amsterdammers een huis kopen in Almere. De huizenprijzen in Almere zijn ten opzichte van de prijzen in Amsterdam een stuk lager.

Te koop - waardebepaling | Van Dort
Waardebepaling - Home | Van Dort

Wonen in Almere

De woonmogelijkheden in Almere zijn eindeloos. Of je nu op zoek bent naar een bruisend en gezellig centrum (het vernieuwde Almeerse stadshart) of rust en natuur (het Almeerse strand en de Oostvaardersplassen): in Almere vind je alles wat je hartje begeert. Almere is opgebouwd uit vijf verschillende stadsdelen met elk haar eigen sfeer en identiteit. Kies voor het knusse karakter van Almere Haven, het oudste stadsdeel, of juist voor de natuur in Almere Buiten; de Oostvaardersplassen,het Kotterbos en het Fluitbos in je achtertuin. Ga voor de landelijke omgeving van Almere Hout of de moderne uitstraling van Almere Stad. Duurzame woningen vind je In Nederhorst en Almere Poort, waar je ook heerlijk kunt genieten van het Almeerderstrand.