Huis kopen?

Een huis kopen is een spannende tijd. Er komt veel bij kijken.

EIGEN HUIS KOPEN

Een huis kopen voor jezelf is in deze tijd een heuse uitdaging. Het is al bijzonder als je een bezichtiging gegund krijgt, laat staan de woning zelf. Als je wil weten wat wij voor je kunnen betekenen, bekijk dan eens onze expertise als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar

Eerste huis kopen

Je eerste huis kopen is een spannende tijd. Er komt veel nieuwe informatie op je af en het is belangrijk je goed in te lezen op alle mogelijkheden rondom financiering, regio, de buurten waarin je gaat zoeken en het koopproces. Van Dort Makelaardij helpt je hierbij. Neem contact met ons op dan nemen we spoedig contact met je op.

TWEEDE HUIS KOPEN

Steeds meer mensen kopen een tweede huis. Investeren in een tweede huis is een slimme keuze als je extra inkomsten wilt.Investeren in een tweede huis kan op twee manieren. Als eerst kun je een tweede woning kopen om deze te verhuren. Hierbij komen wel een aantal regels kijken. Daarom is het verstandig om eerst deze regels door te nemen. Ten tweede kun je jouw tweede huis kopen om vastgoed in handen te hebben. De huizenprijzen stijgen nog steeds. Het tweede huis kun je uiteindelijk weer doorverkopen, wat waarschijnlijk een groot financieel voordeel oplevert. Van Dort Makelaardij help je bij de aankoop van een tweede woning.

Huis kopen in Almere
  • Relatief ‘nieuwe/jonge’ woningen
  • De grond is van jou
  • Centraal gelegen bij grote steden
  • Veel natuur in stad en omgeving
AANKOOPMAKELAAR
Huis kopen in ‘T Gooi
  • Woningen in elke prijsklasse
  • Centraal gelegen bij grote steden
  • Karakteristieke jaren 20 en 30 woningen
  • Volop cultuur en natuur
AANKOOPMAKELAAR
Contact - Home | Van Dort

OVER VAN DORT MAKELAARDIJ

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere, Hilversum en ‘t Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en adviseren tijdens het ver- en/of aankoopproces.

De klant staat bij ons centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf eigen keuzes maakt op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.