Huis kopen?

Een huis kopen is een spannende tijd. Er komt veel bij kijken.

EIGEN HUIS KOPEN

Een huis kopen voor jezelf is in deze tijd een heuse uitdaging. Het is al bijzonder als je een bezichtiging gegund krijgt, laat staan de woning zelf te bemachtigen. Wil jij weten wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze expertise als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar

Eerste huis kopen

Je eerste huis kopen is een spannende tijd. Er komt veel informatie op je af over bezichtigen, financiering en het aankoopproces. Wij nemen deze zorgen graag bij je weg en bieden een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Neem contact met ons op om meer te weten te komen.

TWEEDE HUIS KOPEN

Steeds meer mensen kopen een tweede huis. Investeren in een tweede huis is een slimme keuze als je extra inkomsten wilt.Investeren in een tweede huis kan op twee manieren. Ten eerste kun je een tweede woning kopen om deze te verhuren. Hierbij komen wel een aantal regels kijken. Daarom is het verstandig om eerst deze regels door te nemen. Ten tweede kun je jouw tweede huis kopen om vastgoed in handen te hebben. Het tweede huis kun je uiteindelijk weer doorverkopen, wat in financieel gunstige tijden waarschijnlijk een groot financieel voordeel oplevert. Van Dort Makelaardij helpt je bij de aankoop van een tweede woning.

Huis kopen in Almere
  • Relatief ‘nieuwe/jonge’ woningen
  • De grond is van jou
  • Centraal gelegen bij grote steden
  • Veel natuur in stad en omgeving
AANKOOPMAKELAAR
Huis kopen in ‘T Gooi
  • Woningen in elke prijsklasse
  • Centraal gelegen bij grote steden
  • Karakteristieke jaren 20 en 30 woningen
  • Volop cultuur en natuur
AANKOOPMAKELAAR
Contact - Home | Van Dort

OVER VAN DORT MAKELAARDIJ

Wij zijn een jong enthousiast team met kennis van de markt in de regio Almere, Hilversum en ‘t Gooi. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarin ‘Samen’ centraal staat. Wij zijn betrokken en zeer gedreven. Tijdens de verkoop of aankoop hebben we veel contact en houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is ons doel om je optimaal te begeleiden en te adviseren tijdens het verkoop- en/of aankoopproces.

Bij ons staat de klant centraal. We betrekken je in het proces zodat je zelf keuzes kunt maken op basis van ons gegeven advies. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.