Almere – Strijkmolenstraat 30

Beschrijving

Nieuw in de verkoop genomen de hoekwoning gelegen te Strijkmolenstraat 30 Almere. Let op, deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanaf vraagprijs!

Highllights:
– Beschut gelegen hoekwoning
– Volledig geschilderd. Binnen en buiten.
– Nieuwe vloeren
– Kindvriendelijk gelegen, dichtbij scholen
– Centraal gelegen, o.a. dichtbij winkelcentrum (Doemere)

Indeling:
Het begint bij deze woning bij een ruime en beschut gelegen voortuin. Via de entree komen we aan in de hal. Meteen links vinden we de inpandige schuur/berging waar veel spullen keurig kunnen worden neergelegd. In de hal bevindt zich verder toegang tot de meterkast, de trap naar de eerste etage en de woonkamer. Wanneer we de binnendeur naar de woonkamer openen wordt je meteen gegrepen door de vrij ligging aan de achterzijde. Het vele groen zetten de toon. De woonkamer is volledig gestukt en geschilderd en heeft een prima afgewerkte vloer. De keuken is geplaatst aan de voorzijde van de woning en kijkt uit op het naastgelegen fietspand en de weg aan de voorzijde van de woning. De half open keuken heeft een ingebouwde over, vaatwasser en uiteraard een koelkast en vriezer.
Via de achterdeur komen we aan in de achtertuin die zoals eerder gezegd bijzonder groen is. Aan de achterzijde van de woning vinden we geen woning in het zicht, wel een watertje waardoor de achtertuin vrij is van inkijk.
De eerste etage biedt 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is basic en voorzien van een wastafel, een douche en een ligbad.
Op de tweede en laatste verdieping van de woning vinden we de 4e slaapkamer van de woning en de Cv-ruimte. Op deze verdieping is eenvoudig een 5e slaapkamer te maken. Handig voor de grote gezinnen, gezinnen met toekomst perfectief of voor een kantoor aan huis voor de thuiswerkers.

De verbindingen vanaf de Strijkmolenstraat zijn heel goed. Voor OV-reizigers alsmede automobilisten. Op fietsafstand vindt u het treinstation van Almere-Buiten of kunt u gebruik maken van de busbaan die zelfs nog dichterbij is. De automobilist zit in een oogwenk op de A6 waar u richting Lelystad(A6) of richting Amsterdam/Hilversum(A6/A1) de snelweg op kunt draaien. Ook draait u vanaf deze locatie via de A6 binnen mum van tijd de A27 op die u naar Hilversum/Amersfoort(A1)/Utrecht brengt. Amsterdam bereikt u in 25 minuten, zelfs tijdens de reguliere spits. Dit komt omdat de snelweg van en naar Amsterdam verbeterd is. In de omgeving kunt u onbeperkt gratis parkeren. U heeft voor de woning ruime openbare parkeergelegenheid.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs
€ 305.000,- k.k.
Aanvaarding:
In overleg
Beschikbaarheid
Status
Verkocht
Bouw
Objecttype
Woonhuis
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel
Dak
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
108 m2
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Perceel oppervlakte
156 m2
Indeling
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Parking
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Kadaster gegevens