Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

In samenwerking met

Makelaars Almere

Hoogste Funda score van Almere! Maar liefst een 9,6!

Natuurlijk kies je niet zomaar een makelaar! Lees ervaringen van de mensen die je voor gingen!

✅ Gratis Toppositie op Funda ✅

ACTIE: Tijdelijk krijg je bij bestelling van Best Performance een GRATIS TOPPOSITIE op FUNDA t.w.v. €55,-! Daarmee staat jouw huis altijd bovenaan in de zoekresultaten!

Waardebepaling woning

Makelaar van eigen huis, zelf je eigen huis verkopen, zelf verkopen

In enkele stappen wat je kan verwachten als je Makelaar Van Eigen Huis wordt:

Waardebepaling woning

 

1. We doen het samen

Het is altijd spannend om je huis te verkopen en dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom krijg jij dé ondersteuning die je nodig hebt. Je begint met een adviesgesprek met een makelaar. Dit gesprek vindt bij jou thuis plaats. We begrijpen dat je vragen hebt waar je antwoord op wilt. De makelaar doet ook een taxatie van je woning en adviseert over de verkoopprijs en verkoopstrategie. Het leuke is dat je uiteindelijk toch zelf bepaalt hoe je werkt als Makelaar Van Eigen Huis. Wij zetten je huis op de huizensites zoals jij het hebben wilt. Na een check van de aangeleverde gegevens plaatsen wij jouw huis op de huizensites.

Bekijk de pakketten

Waardebepaling woning

 

2. Presentatie van je huis

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de juiste presentatie is om je huis snel en goed te verkopen. Je kan kiezen of je de foto’s en plattegronden zelf aanlevert of dat wij het voor je regelen. Als je ervoor kiest dat wij het regelen komt onze professionele fotograaf bij je langs om de rapportage en de plattegronden conform NVM-richtlijnen te maken. Niemand mist jouw huis, met jouw professionele advertentie ben je te vinden op o.a. Funda, Jaap, Pararius, Huizenzoeker, Huizenvinder, Huislijn en verschillende social media kanalen.

Bekijk de pakketten

 

3. Makelaar van Eigen Huis

Leuk! Je bent nu Makelaar van Eigen Huis! De aanvragen van de potentiële kopers om jouw huis te bezichtigen krijg je netjes in je mailbox. Je kunt zelf contact opnemen met de mensen om de bezichtigingen in te plannen. Denk ook aan video bellen voor bezichtigingen op afstand. Gezien het corona virus een slim alternatief! Wanneer de bezichtigingen voorbij zijn ontvang je de biedingen op jouw huis per mail. We zullen deze met je bespreken zodat je altijd de goede keus maakt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle documenten worden opgesteld en bij de notaris komen.

Bekijk de pakketten

Waardebepaling woning

 

4. De overdracht

Gefeliciteerd! Je huis is verkocht! Op de dag van de overdracht liggen alle documenten al bij de notaris op jou te wachten. Jij zet je definitieve handtekening bij de notaris en draagt de sleutels over aan de nieuwe bewoners.
Alles wat je zelf nog doet is het geld ontvangen van de notaris!

Bekijk de pakketten

Makelaar van eigen huis, zelf je eigen huis verkopen, zelf verkopen
zelf verkopen, eigen huis verkopen, verkoop je eigen huis, verkopen, huis, makelaar Almere,

Klantenservice

Kunnen we je ergens bij helpen?

Je mag ons mailen, bellen of Whatsappen. We helpen je graag!

Ma t/m vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur
Zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur

Per mail: info@makelaarvaneigenhuis.nl
Per telefoon: 036 79 79 000

WhatsApp me whatsapp

Whatsapp wordt dezelfde dag beantwoord!