Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

In samenwerking met

Makelaars Almere

Onlangs aangekocht door Van Dort Makelaardij

Waarom Van Dort Makelaardij & Woningbemiddeling?

Aankopen
Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt is het in de huidige markt vaak lastig om een huis te kopen in Almere. Door ons als aankoopmakelaar in te schakelen vergroot je jouw kansen om je droomhuis te bemachtigen aanzienlijk. Wij kennen de markt en de bijbehorende spelregels goed en weten hoe je succesvol moet bieden. Van Dort Makelaardij & Woningbemiddeling brengt je 14 jaar aan ervaring op bouwkundig gebied en bemiddeling zodat je zonder zorgen binnenkort in jouw droomhuis zit.
Ook zul je tijdens je zoektocht tegen verschillende vragen aanlopen. Hoe is de staat van een woning? Is het wijs om een bouwkundige keuring uit te laten voeren? Wat is een goed bod? Wij hebben antwoord op al je vragen en staan je bij tijdens het hele aankoopproces. Wist je al dat lang niet alle woningen naar de hoogste bieder gaan? Het beste bod, daar gaat het om. Een goede makelaar kost geen geld maar levert je geld op!

Persoonlijk
Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn leggen wij de nadruk op persoonlijk contact. Nadat je contact met ons hebt opgenomen maken wij zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak: een gesprek waarin wij in kaart brengen wat je wensen zijn. Indien je akkoord gaat om Van Dort Makelaardij & Woningbemiddeling uw opdracht uit te laten voeren krijg je één contactpersoon voor het gehele proces. Met al onze klanten maken we aparte whatsapp groepen aan waar alle informatie in kan worden gedeeld. Zo is iedereen altijd overal van op de hoogte, dit is wel zo persoonlijk en efficiënt. Voor de belangrijke gesprekken komen we uiteraard langs. Wij zijn flexibel en passen ons aan jouw voorkeuren aan.

Aan- en verkopen
Ben je een doorstromer die van het ene koophuis naar een ander koophuis wil verhuizen? Dan zoek je een makelaar in Almere die je in de gehele behoefte kan voorzien. Wij laten tijdens de aankoop alvast foto’s en plattegronden maken van je huidige huis. Het moment dat we succesvol je nieuwe droomhuis hebben aangekocht kan je huidige huis binnen 48 uur online staan. Dit werkt in je voordeel als je gaat overbruggen. Zodra je huis verkocht is kun je namelijk meer overbruggen. Ook wil je niet te lang overbruggen, want dat kost geld. Hier vertellen we je graag gratis en vrijblijvend meer over tijdens het eerste adviesgesprek.

No Cure No Pay
Ook als je ons inschakelt als aankoopmakelaar van Almere om je droomhuis aan te kopen moet er vertrouwen in het spel zijn. Hoe kunnen we je nu meer vertrouwen geven dan ook de aankoopdienst volledig op no cure no pay basis aan te bieden? Als verkoopmakelaar kun je ons gratis uitproberen, dat is dus voor de aankoopmakelaar niet anders. Het eerste gesprek dat we hebben bij jou thuis om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen en of er een klik is, is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij vragen niet op het eerste gesprek naar de opdracht, maar geven je de bedenktijd die je nodig hebt. Je bepaald dus zelf of en wanneer je verder wilt met ons. Wel zo lekker om het gevoel van vrijheid te bewaren.

Aankoopbegeleiding

€ 1.950,-

incl. 21% btw

Aankoop + Full Service Verkoop

€ 2950 + € 1950 = € 4900

€4750,-

incl. 21% btw
Uiteraard ben je verzekerd van kwaliteit. Dit omdat:
Wij 14 jaar bieden aan bouwkundige en adviserende ervaring;
Wij altijd bereikbaar zijn via o.a. WhatsApp, telefoon en e-mail;
Wij jouw woonwensen zo nauwkeurig mogelijk inventariseren;
Wij onderzoek doen naar jouw droomhuis;
Wij bezichtigingen persoonlijk begeleiden;
Wij de woningwaarde van jouw droomhuis vaststellen;
Wij voor je onderhandelen over de aankoopprijs;
Wij adviseren over de koopovereenkomst;
Wij de aanleverdatums monitoren; en omdat
Wij de eigendomsoverdracht bij de notaris begeleiden.

Neem Van Dort Makelaardij & Woningbemiddeling mee en betaal achteraf!

Bestel hier de aankoopservice. Laat je gegevens achter en wij bellen binnen 24 uur terug!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht

Volg ons op Facebook

Contact opnemen

Van Dort Makelaardij & Woningbemiddeling

Neem contact met ons op

Laatste items

Corona heeft weinig invloed op huizenmarkt

Wacht niet met verhuizen door corona!...

Lees verder

Wie verkoopt je huis?

Wie verkoopt jouw huis beter? Je...

Lees verder

Aankoopcoach of aankoopmakelaar?

Het zal niemand ontgaan zijn dat...

Lees verder

Categorieën

Huis kopen Almere

Storage Share 

Jouw partner voor tijdelijke opslag van al je spullen